Εγγραφή μέλους

Υποχρεωτικά πεδία

Πεδίο ενεργοποίησης κάρτας
Στη περίπτωση που διαθέτετε ανενεργή κάρτα μέλους (από το διαφημιστικό έντυπο "Γίνε μέλος" ή άλλη προωθητική ενέργεια), παρακαλούμε εισάγετε τον 16ψήφιο αριθμό που αναγράφεται πάνω στην κάρτα σας, προκειμένου να την ενεργοποιήσετε. Αν δεν διαθέτετε την κάρτα αυτή, αφήστε το πεδίο κενό.Προσωπικά στοιχεία Συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ γράμματα, το όνομα και το επώνυμό σας όπως ακριβώς εμφανίζονται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό σας. (π.χ. GEORGIOS ANDREOU)


Παρακαλούμε συμπληρώστε τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω πεδία, ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ (π.χ. ΑΣ758547).

Στοιχεία επικοινωνίας Παρακαλούμε εισάγετε προσεκτικά το e-mail σας για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.
Η εγγραφή σας δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί στην περίπτωση που το e-mail σας έχει χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενη εγγραφή μέλους.

Δηλώστε την ταχυδρομική διεύθυνση που επιθυμείτε να παραλαμβάνετε τις αναβαθμισμένες κάρτες
και ενημερωτικό υλικό.

Στοιχεία πρόσβασης Συμπληρώστε ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ που επιθυμείτε & ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.
Σημαντικό! Ο κωδικός θα σας ζητηθεί σε επόμενο βήμα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας καθώς και κάθε φορά που θα συνδέεστε στον λογαριασμό σας. (Συνδυάστε περισσότερα από 6 γράμματα και αριθμούς)


Επιπρόσθετα στοιχεία

Δηλώστε τα παιδιά σας κάτω των 18 ετών με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ γράμματα προκειμένου να συγκεντρώνετε περισσότερους πόντους.

1ο Παιδί

2ο Παιδί

3ο Παιδί

4ο Παιδί

Όροι και ενημερώσεις


Είσοδος μέλους