Συλλογή πόντων


  1euro = 1 πόντος

Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε κάθε σας ταξίδι και κερδίστε 1 πόντο για κάθε 1 euro που ξοδεύετε κατά την κράτηση και αγορά των εισιτηρίων σας καθώς και στις καταναλώσεις σας εν πλω στα εστιατόρια A la Carte, στα εστιατόρια Self Service καθώς και στα Cafe-Bar των πλοίων.

Μην ξεχνάτε την κάρτα σας

Για να προστεθούν οι πόντοι στον λογαριασμό σας, είναι απαραίτητο να αναφέρετε ότι είσαστε μέλος του προγράμματος και να επιδεικνύετε την κάρτα σας πριν από κάθε συναλλαγή.

Κατά την έκδοση των εισιτηρίων σας μέσω του online συστήματος κρατήσεων της ΑΝΕΚ, μην ξεχνάτε να συμπληρώσετε τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας σας (Member ID) στο αντίστοιχο πεδίο για την καταχώρηση των πόντων σας.

Είστε γονέας;

Tο πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να δηλώσετε στην κάρτα σας και τα παιδιά σας (κάτω των 18 ετών) και οι πόντοι που τους αναλογούν θα προστίθενται στη δική σας κάρτα.

Ενημερωθείτε online!

Eνημερωθείτε γρήγορα και αναλυτικά για τους πόντους και τις πληροφορίες της κάρτας σας, αρκεί να συνδεθείτε online στον λογαριασμό σας.

Πατήστε εδώ και αξιοποιήστε τις online υπηρεσίες του ANEK Smart Bonus λογαριασμού σας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
την αναλυτική ενημέρωση για τις συναλλαγές σας με το πρόγραμμα
τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει ή εξαργυρώσει
τους διαθέσιμους πόντους
τη δυνατότητα τροποποίησης των στοιχείων σας
την ανάκτηση του κωδικού σας

Σε κάθε περίπτωση οι πόντοι που συλλέγετε θα καταχωρούνται στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας.

Δείτε αναλυτικά το Παράρτημα Συγκέντρωσης Πόντων

Είσοδος μέλους